Kultúra

Időutazni hív a Duna!

Izgalmas városi kalandtúrának ígérkezik a Dunapest egyik rendezvénye. Június 19-én a Mindspace időutazásra hív minden Bakáts térre látogatót, ahol természetesen minden a Dunáról fog szólni. A Civil Rádió 117 perc műsorának vendége Kobrizsa Ádám, a Duna szerelmese.

13267791_188468828214120_8693047439442444984_n

A Mindspace* csapata évek óta érdekesebbnél érdekesebb programokkal csalogatja a Duna-partra a városlakó budapestieket. Így lesz ez most vasárnap is: egy interaktív városi játéknak lehetsz a részese. Még a legnagyobb Duna-rajongók is meg fognak lepődni – ígérik a szervezők, így Kobrizsa Ádám is.

A Bakáts térről induló sétához vasárnap 3-4 között csatlakozhatsz, ahol élménypontok gyűjtésével biztosíthatod a minél sikeresebb felfedezőkörutat. Innen 11 állomáson át vezet az út, ahol interaktív feladatok segítségével még több érdekes dolgot tudhatsz meg méltán híres folyószakaszunkról. A kétórás túra végállomása a MÜPA, ezt elérve pedig a Vituki strandon csobbanhattok, ahol élő zene kíséri majd a jóleső fürdőzést. Bevetésre fel!

Kíváncsi vagy a játék részleteire? Hallgasd meg a 117 percben Görög Mása interjúját Kobrizsa Ádámmal.

mindspace_logo* A Mindspace Nonprofit Kft. 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy alulról jövő kezdeményezéseket valósítson meg, illetve kössön össze nemzetközi networkingben működő más kezdeményezésekkel, az alábbi három kiemelt tématerületen:társadalmi innováció, Smart City Budapest és tudsmenedzsment.

A szerzőről

Civil Rádió