Demokrácia

Fiatalok a digitális demokráciáért

Érdekel a digitális demokrácia, egy európai szintű állampolgári részvétel, mobilitás lehetősége? Szívesen részt vennél egy digitális felület nemzetközi szintű fejlesztésében? A Civil Kollégium programja neked szól!

man-475557_1280

Mit kínál a workshop?

Érdekes szabadtéri workshopok – elismert nemzetközi szakemberek társasága (Belgiumtól Izlandig) – teljes ellátás – részvétel egy európai mobilitási programban…

A két napos workshopon:

  • nemzetközi trénerek segítségével sajátíthatod el a fiatalok európai részvételét, mobilitását támogató digitális felület használatát, hogy te is könnyen alkalmazd a saját ügyed kapcsán;
  • hozzájárulhatsz a fiatalok európai mobilitásának fejlesztéséhez, a digitális demokrácia eszköz fejlesztésén keresztül;
  • részt vehetsz egy európai digitális részvételi versenyen, aminek jutalma egy brüsszeli tanulmányút, ahol találkozhatsz európai döntéshozókkal, valamint részt vehetsz a projekt zárókonferenciáján!

A workshop része a nemzetközi „Deep-linking Youth” Erasmus+ projektünknek. A 2016-ban kezdődő munka célja, hogy egy olyan jól működő digitális felületet fejlesszünk ki, amely modern eszköze lehet az európai szintű állampolgári részvételnek. A projekt során vizsgáljuk a fiatalok európai részvételét, amelynek célja, hogy növeljük és hatékonyabbá tegyük a fiatalok európai mobilitási lehetőségét.

Hogy minél hatékonyabb digitális felületet hozzunk létre, workshopot szervezünk, mialatt teszteljük és közösen alakítjuk tovább, és így a projekt végére minden fiatal EU-állampolgárnak esélyt adunk a szabad véleménynyilvánításra. Légy része te is ennek a folyamatnak!

Szervezők:

A program teljes költségét a Civil Kollégium Alapítvány állja. Szükség esetén a workshop során tolmácsolást biztosítunk (angol nyelvtudás előny).

Jelentkezz itt!

 

 

A szerzőről

Civil Rádió