Civil

Nyolc non-profit nyolc percben – Indul a Good Impact

Különleges pályázati lehetőséget kínál non-profit szervezeteknek a Civil Impact Kft. Március 16-áig lehet jelentkezni a Good Impact rendezvényükre, ahol vállalatok és civil szervezetek számára igazi élményalapú vásárlást szerveznek. Az innovatív esemény célja a civil és vállalati szektor együttműködésének elősegítése, a civil szolgáltatások értékesítése által. Kiss Gyöngyvérrel, a Civil Rádió Reggeli-jében erről a nem mindennapi lehetőségről beszélgetett Németh Tamás.

A rendezvény során vállalatok számára kialakított civil szolgáltatások kerülnek bemutatásra egészen rendhagyó módon: a civil szektor az átélés és megélés eszközét használva mutathatja be a for-profit szektor számára a szolgáltatásaiban rejlő értéket és hatásokat – olvasható az esemény sajtóközleményében. A civil szervezetek pályázat útján jelentkezhetnek 2016. március 16-ig. A pályázati adatlap letölthető itt.

A két szektor szorosabb együttműködésének fontosságára hívja fel a figyelmünket ez a kezdeményezés. Szeretnék, ha a civil szervezetek által kínált szolgáltatáscsere ne csak egy egyszeri alkalom lenne, hanem szorosabb fenntartható partnerség alakulna ki.

A program az ERSTE Alapítvány támogatásával valósul meg.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, hallgasd meg a beszélgetést!

A szerzőről

Civil Rádió