Civil

Nyika Sándor – horgász, pontyfogó bajnok, s a Hét embere

A 117 perc szerkesztőinek ötlete nyomán már több éve van jelen a délutáni magazinműsorunkban a Hét Embere rovatunk. Egy-egy, a szerkesztők által különböző szempontokból – szakmai, közéleti vagy civil tevékenysége révén -példaértékűnek számító, meghívott interjúalanyt a hét minden munkanapján megszólaltatjuk. A műsorvezetők minden alkalommal más-más oldaláról próbálják bemutatni a szereplőt, hogy megfelelően kidomborodjon az emberi oldal, a belső motivációk és gondolatok, világnézet és személyes történet. Rengeteg izgalmas és tanulságos történet bontakozott ki a sorozat nyomán, most megpróbáljuk ezeket a virtuális világba is átmenteni, hogy az érdeklődők hozzáférését megkönnyítsük.

2020.09.07. A hét Embere: Nyika Sándor, horgász, korábbi országos pontyfogó bajnok. Legnagyobb halai : ponty 20,20 Kg Palotás (bojlival), ponty 14,94 kg Maconka (feederrel, élő csalira), harcsa 21,50 kg Tiszakeszi, amur 15,80 kg Hotedra, márna 4,27 kg Dráva, sügér 0.58 kg Csővári-tározó.

Az egy héten át tartó interjúsorozat nem pusztán a magyar horgászat világába kalauzol el minket. S mindez meghallgatható itt:

 

A szerzőről

Civil Rádió